Sokol Stařeč : Hrotovice 2:0 (1:0)

23.05.2010 07:31

Branky: Lauš, R- Ježek

Rozhodčí: Příkaský

Sestava: Krčál - Lauš, Ma. Vodička, Královec, Jelínek ( R. Ježek) -  Linhart, Martének, Mi. Vodička, Malý - Kaňka, Petrilák (M.Ježek)

 

Stařeč zažila "anglický" víkend a tak se musela postavit proti silným Hrotovicím se zápasem v nohách navíc. Samotné utkání mělo náboj a šance se rodily na obou stranách. V první půlhodině měli navrch hosté, kteří si po chybách domácích vypracovali slibné příležitosti a dokonce nastřelili břevno. Trestem pro ně však byla dobrá produktivita domácích, kteří díky Laušovi šli do vedení. To běžela 30. minuta. Od té doby se hra vyrovnala...šance pak měli i domácí ale skóre se již do poločasu nezměnilo.

V druhé půli se domácí po herní stránce zlepšili a navíc jim pomohlo i vyloučení hostujícího hráče, který nesportovním zákrokem pokazil dobrý dojem hostí. Stařeč pak již Hrotovice nepustila do žádného zakončení a sama si vytvářela jednu šanci za druhou...Dvakrát vykopával hostující obránce míč z prázdné branky, Mirek Ježek nastřeli "dělovkou" z trestného kopu tyč, ale pojistka přišla až po krásné kombinaci z 79. minuty, která vyvrcholila "blafákem" R. Ježka.

Utkání skončilo 2:0 a Stařeč si tak připsala již sedmé vítězství v řadě.