FK Rudíkov- Trnava : Sokol Stařeč 4:2 (2:1)

08.04.2010 15:06

V prvním mistrovském utkání jarní části se Stařeč střetla se soupeřem nejtěžšího kalibru, ambicemi na postup naladěným Rudíkovem-Trnavou...

Do utkání Stařeč vstoupila však velmi aktivně a zejména v první čtvrthodině soupeře přehrávala...Odměnou za aktivitu bylo vedení  zásluhou Michala Vodičky, který se po rohu trefil přesně k tyči. Bohužel Sokol v tomto utkání nadělal mnoho chyb a hlavně v obraně to tentokrát neklapalo...Po jedné z nich Rudíkov srovnal a chvíli na to, stanovil výsledek poločasu na 2:1...Druhá půle se velmi podobala té první. Stařeč do ní vstoupila se snahou s výsledkem něco udělat a zhruba po pěti minutách se dočkala vyrovnání, trefil se Rostislav Ježek. Chvíli poté to vypadalo, že by se Starči mohlo podařit i výsledek otočit, soupeře zatlačila a vypracovala si i několik šancí. Paradoxně však udeřilo na druhé straně a bylo z toho opět vedení Rudíkova.
Poté Stařeč úplně rezignovala a spíše než utkání se věnovala diskuzím s rozhodčím. V 90 minutě Rudíkov ještě přidal pojistku v podobě čtvrtého gólu.

Úvod jara se nám tak hrubě nepovedl, navíc zápas byl umocněn ještě čtyřmi zraněnými, u kterých je příští start proti Želetavě velmi nejistý... R. Ježek (natažený sval), L.Petrilák (natažený sval), P.Královec ( výron v kotníku?), M.Martének (svalové potíže).

Doufejme, že příští týden předvedeme kvalitnější výkon, který povede k prvním mistrovským bodům jara. Výkop je ve Starči: neděle 15 hodin